een leuke baan bij een sauna

een leuke baan bij een sauna

Een leuke baan bij een sauna

  1. Waar droomde je van voordat je besloot je opleiding bij mij te volgen leven, gezondheid, gezin, onderneming, persoonlijke situatie etc.

Ik heb vier zoons en was thuisblijfmoeder en huisvrouw. Daarnaast deed ik vrijwilligerswerk. Na mijn scheiding wilde ik betaald werk gaan doen, maar werd nergens aangenomen. Na afgewezen te zijn voor een vacature omdat ik niet op pumps kon lopen was ik het zó zat, dat ik besloot om in mezelf te investeren en te gaan doen wat ik eigenlijk al heel erg lang wilde: een opleiding volgen voor voetreflexologie.

 

  1. Waar liep je tegenaan voordat je de opleiding begon?

Toen ik de knoop had doorgehakt om de opleiding te volgen begon ik te twijfelen of ik het allemaal wel zou kunnen. Ik ben altijd erg onzeker geweest en dit had me er bijna van weerhouden om mijn droom te volgen!

 

  1. Welke invloed had dat op [andere medewerkers, je gezin, je gemotiveerdheid, je omzet, je gemoedstoestand, persoonlijke groei

Ik moest mezelf blijven motiveren om door te zetten. Dit was best wel nieuw voor me, want normaal zou ik opgeven als ik beren op de weg zag. Hiermee was de eerste stap gezet naar een compleet ander leven en een nieuwe “ik”.

 

  1. Welke resultaten behaalde je met je opleiding, cursus of thuisstudie?

Iedere dag dat ik naar de opleiding ging was een feestje. Ik vond alle modules interessant en wilde alleen maar meer kennis opdoen. Buiten de verplichte modules heb ik dan ook nog andere cursussen gevolgd. Dit komt in mijn eigen praktijk goed van pas.

 

  1. Wat is er door dat resultaat nog meer gebeurd (in je privésituatie, je omgeving, je bedrijf et cetera)?

De opleiding heeft me zó veel gebracht: zelfverzekerdheid (mijn cijfers waren super), financiële onafhankelijkheid, plezier in het werk, een eigen praktijk met een hoop tevreden klanten en daarnaast nog een leuke baan bij een sauna.

 

  1. Twijfelde je ergens aan voordat je de opleiding of cursus/thuisstudie begon?

Het is een hele investering om een complete opleiding te volgen. Het was dan ook wel belangrijk dat ik er daadwerkelijk iets mee zou kunnen doen. Zou het mij gaan lukken om een eigen praktijk op te bouwen?

 

  1. Waarom besloot je het toch te doen?

Omdat ik al heel lang geïnteresseerd was in voetreflexologie en nu eindelijk de kans had om een opleiding te volgen

Esther Pot

Wil jij ook een leuke opleiding doen en financiële onafhankelijkheid, plezier in het werk en
een eigen praktijk met een hoop tevreden klanten of
een leuke baan bij een sauna? Klik hier voor meer informatie

Studeer je liever thuis? Klik hier 

een leuke baan bij een sauna.

Wij bieden heel veel leuke thuisstudies, klik hier voor alle informatie

Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten
Reactie plaatsen