Website laten maken

Wil jij een mooie website?

Wij maken een vindbare website

Wil jij een mooie, maar ook een website die gevonden zal worden door de zoekmachines? Dan kunnen wij voor jou een complete website naar wens maken.

Waarom een site laten maken en hebben die nooit bezocht wordt? Het klinkt misschien raar, maar het gebeurt dagelijks dat er websites gebouwd worden die er prachtig uitzien maar die nooit bezocht worden, omdat google ze niet vindt!

Wij kunnen een site maken die alle plugins heeft om in google gevonden te worden, wij bespreken met jou de benodigde domeinnaam en design. Er worden voor noodzakelijke koppelingen gezorgd waar je kunt zien hoe vaak de site bezocht wordt, daarnaast krijg je uitleg om zelf de teksten in jouw website te veranderen zodat je niet eindeloos een webdesigner betaald voor een paar aanpassingen.

Een website die gevonden wordt door potentiële klanten is dus goud waard, want hij bezorgt jou klanten!

SPECIAAL EN ALLEEN VOOR ONZE CURSISTEN;

Laat je jouw website door ons maken ontvang je het eerste jaar een gratis vermelding op onze website en kunnen cliënten jouw praktijk nog beter vinden.

Wat gaan wij doen zodat je gevonden wordt op google?


 •   Overleg over ontwerp
 •   Contactformulier
 •   Verbinding met google analytics, zodat je kunt zien hoe vaak de site bezocht wordt
 •   Vermelding op google-maps, zodat jouw site in de zoekresultaten van uw stad te vinden is.
 •   Route-beschrijving via een google-gadget
 •   Slider met de door jouw uitgekozen foto’s
 •   Gastenboek
 •   Mede krijg je uitgebreide uitleg over hoe je zelf in
  de website teksten kunt aanpassen en pagina’s kunt toevoegen.
 •   Er wordt vooraf onderzoek gedaan naar zoekwoorden en de best te nemen domeinnaam, zodat de website zo goed mogelijk gevonden zal worden. De door ons gemaakte websites hebben in google hoge resultaten!
 •   Advies over links plaatsen en marketing.
 •   Jij zoekt zelf de foto’s uit op deze website zodat u geen problemen krijgt met copyright.
 •   Wij maken jouw google-bedrijfspagina aan.
 •   Wij plaatsen de google-analytics code, zodat je kunt zien waar je bezoekers vandaag komen
 •   Je ontvangt een jaar lang een gratis link op deze website met een hoge PR (Page Rang)
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Astrid

Toen ik mijn praktijk officieel opstartte, besloot ik het dan ook meteen goed aan te pakken en een website op te laten zetten. Mijn keus viel op Maddy van Opleidingscentrum Kersten omdat ze dit kon aanbieden tegen een zeer schappelijke prijs en omdat ze zo enthousiast is als ze weer een nieuwe website mag bouwen. Voor haar is dit ook echt een hobby en dat merk je aan de tijd en aandacht die ze eraan besteed. Binnen enkele dagen was de website al in de lucht. Ik krijg veel complimenten over mijn mooie website maar wat nog belangrijker is: de site is heel goed vindbaar via Google! Ik heb al vele reacties gehad, van nieuwe cliënten die me via de website hebben gevonden, maar ook van bedrijven die me benaderden voor het geven van stoelmassages op een Lady’s Night of bedrijven die iemand zochten voor stoelmassages. Ik geef naast massages ook energetische behandelingen en ook deze cliënten weten mij goed te vinden via de website.  Ik ben in ieder geval heel blij met mijn site.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Denise

Massagepraktijk Maastricht Release & Heal


Wat een super mooie website heb je voor me gemaakt. Ik merk (nog steeds) dat je dit met zoveel liefde en inzet doet. Een absolute aanrader voor mensen die nog een website nodig hebben. Nogmaals super bedankt!

Lieve groetjes,
Denise
Ms. Nameless
Add Your Stars
Audrey

AU3 creatief coaching ( www.coachsittard.nl)

Maddy heeft mijn website gebouwd en ik ben zeer onder de indruk van haar professionaliteit.
Ze heeft me heel goed geadviseerd en eigenlijk heel snel aan de slag gegaan met het bouwen van de website.
Ze weet hoe ze het moet aanpakken en niet te vergeten de nazorg. Als je ergens niet uitkomt, of er moet iets aangepast worden, kun je haar altijd bellen. Ook zorgt ze ervoor dat je bovenaan de zoekpagina komt, waardoor je makkelijker vindbaar bent voor potentiele klanten.
Ik zal Maddy zeker aanbevelen als je zoekende bent naar een Website-bouwer.

Groet Audrey

Ms. Nameless
Add Your Stars
Jeanette

Balance your Body & Mind.
Maddy Kersten heeft voor mijn massagepraktijk een website ontwikkeld. De doorlooptijd voor de ontwikkeling was kort terwijl Maddy meteen de essentie van de onderwerpen heeft weten te raken. Dit geheel is afgemaakt met een mooie en overzichtelijke ontwerp van mijn website. Niet onbelangrijk te melden dat deze website vrij frequent bezocht wordt. U kunt u zelf overtuigen op www.massageheerlen.nl. Als laatste wil ik de nazorg duiden, die in de vorm van monitoring wordt gedaan. Door deze aanpak geeft Maddy Kersten een doorlopende ondersteuning die mij een goed gevoel geeft.

Jeanette Akkermans.  

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wil jij graag een vindbare website?

Voordat wij starten met jouw website te bouwen, ontvang je advies over de te nemen domeinnaam dit heeft al alles te maken met jouw uiteindelijke vindbaarheid op Google. 

Wij bouwen gratis een bedrijfspagina in Google voor jou!

Wij vragen jou een mail te sturen met: de kleuren, (eventueel) logo, teksten en foto's die je op jouw nieuwe website wilt plaatsen.

Daarbij geven wij jou uitleg over hoe jezelf teksten en links kunt plaatsen, zodat je geen geld meer kwijt bent aan dure webdesigners.