Voetreflexologie

Voetreflexologie

Reflexzone Therapie is een eeuwen oude therapeutische behandeling, die in veel culturen gebruikt werd en wordt om de gezondheid optimaal te houden.

Het is een therapeutisch systeem waarbij de voeten en ook handen, diep gemasseerd worden zonder de pijngrens te overschrijden!

Reflexologie is waarschijnlijk ontstaan in China, 3000 jaar voor Christus. Het werd in China veelal in combinatie met acupunctuur gebruikt.

Maar ook in Egypte zijn er inscripties gevonden van 2500 jaar voor Christus, die op reflexzone therapie wezen.

In reflexzone therapie gaan we ervan uit dat het lichaam is verdeeld in tien verticale energie banen, de zogenaamde energielijnen. Deze lijnen hebben dus niks met accupunctuur of meridianen te maken.

Je kunt je voorstellen, dat als schoenen te strak zitten, je hierdoor problemen kunt krijgen met die speciale energielijn. Dit kan dus wel degelijk effect op je gezondheid hebben!

Ook bijvoorbeeld ingegroeide nagels, likdoorns en een te lang durende voetschimmel, kunnen wel degelijk effect hebben op je algehele gezondheid.

Door deze reflexzone therapie toe te passen worden blokkades op geheven. Dus de behandeling werkt niet alleen preventief, het is ook zeer effectief bij algehele gezondheidsproblemen.

Klik hier voor meer informatie over voetreflexologie
Reactie plaatsen