Behandelingen Praktijk Kersten

Behandelingen Praktijk Kersten
Bekijk hieronder alle patiëntervaringen van behandelingen Praktijk Kersten

Kinderwens

Hoi maddy,  Ik wilde je even laten weten dat ik inmiddels ben bevallen van een prachtige dochter. Het gaat goed met ons! Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp. Groeten jitske

Pijn

Na een jaar pijn gehad te hebben in mijn zij, ben ik bij Maddy terecht gekomen. Na 6 behandelingen pijnvrij! Maddy bedankt. Anita Huybreghs

Hoofdpijn en rugklachten

Enkele weken geleden kwam ik, vanwege hoofdpijn,rugpijn en na meerdere behandelingen voel ik echt verbetering,ik heb meer energie. kortom ik ben echt tevreden. Fatima

Zelfmoordgedachten

P.Veenker – 2011-08-07 13:52:55 Hoi Maddy, bij deze wil ik mensen met zelfmoordgedachten of plannen waarschuwen tegen die schijnoplossing uit te voeren. het beste alternatief is het in schakelen van een erkend auratherapeut of paranormaal genezer, van waar dit bericht: omdat ikzelf in de winter n.b. in een afdeling van psychiatrische chronisch stress, jij hebt mij heel goed geholpen. groeten van P.Veenker

Rugpijn

guus brandt – 2011-06-20 16:12:19 hallo Maddy je nieuwe website ziet er prima uit. Je eerdere behandelingen aan mijn onderrug hebben zijn vruchten afgeworpen. Ik heb nog maar zelden last en dan alleen bij veel bukwerkzaamheden. Ben ik wel blij mee. José heeft veel profijt van de behandelingen aan haar rug. De pijn is bijna geheel verdwenen. Compliment

Massagecursus

Hilde – 2011-04-18 10:32:01 Lieve Maddy, Bedankt voor de uitgebreide cursus voetreflexologie die ik heb gedownload via internet. Erg handig en erg leerzaam! Ik heb de opleiding gevolgd in Spanje (waar ik sinds 22 jaar woonachtig ben) en zo zie je maar weer dat je altijd weer wat bijleert. Ik ben dan ook nog steeds dankbaar dat ik van velen die ik op mijn pad ontmoet iets kan leren. Zonnige groeten, Hilde

Praten

Andrea Boschitsch – 2011-01-04 16:53:23 Lieve Maddy! Ik ben heel erg blij dat ik iedere week bij jou terecht kan! Het heeft wel even geduurd, maar mijn klachten zijn nu een stuk minder! Ik kan ook goed met je praten, dat is fijn! Tot volgende week donderdag! Liefs, Andrea.

Hielspoor

ivonne pisters – 2010-11-30 12:52:59 Lieve Maddy Ik wil je bedanken voor de behandelingen aan een hielspoor! De pijn is praktisch over en ik kan weer goed lopen, na 7 maanden, ik durfde er niet meer op te hopen! Geweldig!!!!!!! Ivonne

Hoofdpijn en acupunctuur

Tamara Bonten – 2010-09-14 21:47:35 Hoi Maddy, Ik wilde je ook via deze weg, ik kan t niet vaak genoeg zeggen ;), laten weten hoe geweldig je bent. Gelukkig ben ik bij jou terecht gekomen na vele andere hulpverleners. En geen slecht woord over mijn vorige behandelaars, maar geen een heeft zo’n goed en zo snel resultaat weten te boeken als jij. Mijn klachten: hoofdpijn (dagelijks), rug-, schouder- en nekklachten zijn flink afgenomen en ook mijn vermoeidheidsklachten zijn zo goed als weg! Daarnaast geef je me altijd een heel prettig en ontspannen gevoel….en dat is ook heel belangrijk! Ik bel je snel weer voor een afspraak.

Massage

Guus Brandt – 2010-07-14 19:02:37 Hallo Maddy, Je website ziet er goed en verzorgd uit, is goed te lezen en te begrijpen, compliment. Na meerdere behandelingen aan zowel onderrug en schouders, merk ik wel enige verbetering. De accupunctuur doet zijn werk wonderwel. De massages zijn zeer goed van aard en helpen te ontspannen, evenals de voetreflexie. Succes verder en we zien elkaar weer. Guus

Chakra

Carla 2009-11-23 16:19:42 Ik ging voor een lekkere massage en om de pijn in mijn schouders/nek/rug te verlichten. Heerlijk. Ook haar bevindingen wat betraft chakra\’s die wel of niet meer werken bij mij klopt exact. Een echte aanrader! Maddy is inderdaad niet alleen goed in haar werk, maar ook goed met mensen

Lymfedrainage

Margo Habets 2009-10-05 12:05:03 5 oktober 2009 Net terug van alweer de vijfde lymfedrainage massage bij Maddy. Ben in april en mei aan mijn neus geopereerd met als gevolg flink wat littekens. De behandeling door Maddy is fantastisch,het is gewoon heel fijn dat mijn gezicht weer eens op een andere manier wordt aangeraakt. Ook de sfeer in de praktijk voelt heel goed en ontspannend aan en Maddy doet echt haar best voor je! Bedankt hiervoor. Margo

Pascale 2008-04-24 08:51:36 rugpijn Lieve Maddy, bedankt voor je behandeling van de week. Die rugpijn was echt vervelend en vermoeiend ( ik kon er moeilijk van slapen. Bedankt dat jij er een groot stuk uitgehaald hebt! En vooral ook : je bent een straffe madam en een leuke medecursiste. Ik ben blij voor je dat je je weg gevonden hebt.

 

Wil je een leuke thuisstudie volgen, KLIK HIER

Wil je liever praktijklessen volgen KLIK HIER

Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten
Reactie plaatsen