Wellness massages

Bekijk hieronder alle cursussen Wellness behandelingen

Video Aspect Ratio: 4:1

Wellness massages

Zen worden van je werk?

Anti-Cellulitis behandeling & Lichaamspakkingen

Veel mensen willen tegenwoordig ontspannen en hun lichaam het beste gunnen, door de huid te scrubben en te verwennen met een lichaamspakking is je behandeling daarom compleet. In veel wellness-oorden en sauna’s worden tegenwoordig de lichaamspakkingen aangeboden.

Chinese hoofd, nek & schoudermassage

Chinese hoofdmassage is een pittige maar ontspannende massage waarbij de meridianen en acupunten worden gestimuleerd en de energie weer vrij kan stromen. De circulatie van levensenergie (Chi) wordt bevorderd, wat een positief effect heeft op lichaam en geest.

Cosmetische Cryo behandeling gezicht, buik & cellulitis

Cosmetische Cryo behandeling werkt niet alleen goed tegen cellulitis maar geeft ook een wonderbaarlijk verjongend effect. Door het lichaam plaatselijk bloot te stellen aan extreme kou, krijgt de huid een hele goede doorbloeding en maakt het lichaam nieuwe collageen aan.  De behaalde resultaten zijn overweldigend!

Edelsteen massage

Geef jij jouw cliënt net dat extraatje door met edelstenen te masseren?

Door het gebruik van de  edelsteen kun je een dieptemassage verzorgen zonder je handen te belasten.  

Handreflexologie

Handreflexologie, een eeuwenoude methode die overal is toe te passen en heerlijk om te ondergaan!

Handreflexologie & voetreflexologie werd in de oudheid reeds als therapie gebruikt.

Door de reflexpunten in de handen stevig te masseren verbetert de doorstroming van emotionele en fysieke energie.

Holistic pulsing

Holistic Pulsing is een op zichzelf staande behandelmethode en een waardevolle aanvulling bij massages en andere therapievormen. Het is een zachte behandelwijze met een grote dieptewerking, waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt.

Hotstone massage

Hotstone, een veel gevraagde massage die heerlijk is om te ondergaan én te geven!

Deze massage werd in de oudheid reeds als therapie gebruikt. Tegenwoordig is het één van de meest gevraagde en aangeboden vormen van massage in wellness-oorden.

online cursus pitjit

Indonesische massage Pitjit

Het Indonesische woord Pitjit [Pie-tjit] betekent massage. In Indonesië worden kinderen en kleins af aan meegenomen in de tradities van het pitjitten.

 Je laten masseren en het ervaren van de helende kracht van de pitjit in het dagdagelijkse leven is daar de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen kent wel een ‘Ibu’ [Iboe] of ‘Toekan’ Pitjit.

Kruidenstempelmassage

Een heerlijke massage om al je cliënten mee te verwennen!

De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het lichaam tegelijkertijd tot rust. De stempelmassage activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.

Massage Onderarm-technieken

Deze massage wordt ook wel Lomi Lomi genoemd.

Door ook met de ellebogen te masseren kunnen we dieper in de spieren gaan op een prettige manier. Door met de onderarmen te masseren maakt de masseur een dansende beweging en is deze massage heerlijk om te geven.

Ontspanningsmassage

Leer een heerlijke ontspanningsmassage te geven, niet alleen heerlijk om te ontvangen maar ook om te geven!

Cursus massage: Alle basisbegrippen en technieken van het masseren komen in deze leerzame en gezellige cursus aan bod.

Shiatsu

Wij geven de Shiatsu massage op de massagetafel, een heerlijk ontspannende massage!

Shiatsu is een drukpuntmassage waarbij het gehele lichaam wordt behandeld. In Aziatische landen wordt deze massage op de grond uitgevoerd.Een heerlijk ontspannende behandeling waarbij de kleding aan kan blijven en dus laagdrempelig is.

Stoelmassage

Een stoelmassage ontvangen is lekker,

maar nog veel leuker om te geven!

Stoelmassage is een kortdurende massage van 15 tot 20 minuten. Cliënten houden hun kleding erbij aan. Je gebruikt een speciaal voor stoelmassage ontworpen stoel. Je kunt deze stoel gemakkelijk meenemen. Dus kun je op de werkplek of bij mensen aan huis masseren.

Voetreflexologie

Voetreflexologie een heerlijke ontspannende massage die preventief tegen klachten werkt

Voetreflexologie is een oud Chinees en Indiaas diagnostisch en therapeutisch systeem. De therapeutische werking ervan is holistisch: lichaam en geest worden daardoor in balans gebracht en gestoorde of geblokkeerde energie krijgt een betere doorstroming.