Website die gevonden wordt

Website die gevonden wordt

Toen ik mijn praktijk officieel opstartte, besloot ik het dan ook meteen goed aan te pakken en een website op te laten zetten. Mijn keus viel op Maddy van Opleidingscentrum Kersten omdat ze dit kon aanbieden tegen een zeer schappelijke prijs en omdat ze zo enthousiast is als ze weer een nieuwe website mag bouwen. Voor haar is dit ook echt een hobby en dat merk je aan de tijd en aandacht die ze eraan besteed. Binnen enkele dagen was de website al in de lucht. Ik krijg veel complimenten over mijn mooie website maar wat nog belangrijker is: de site is heel goed vindbaar via Google! Ik heb al vele reacties gehad, van nieuwe cliënten die me via de website hebben gevonden, maar ook van bedrijven die me benaderden voor het geven van stoelmassages op een Lady’s Night of bedrijven die iemand zochten voor stoelmassages. Ik geef naast massages ook energetische behandelingen en ook deze cliënten weten mij goed te vinden via de website.  Ik ben in ieder geval heel blij met mijn site.

Astrid

 

Wil je een leuke thuisstudie volgen, KLIK HIER

Wil je liever praktijklessen volgen KLIK HIER

Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten
Reactie plaatsen