Opleiding acupressuur

Opleiding acupressuur
‘Ik was op zoek naar een degelijke opleiding die ik perfect kon combineren met mijn huidige job en gezinsleven.
Ik typte in Google ‘opleiding acupressuur‘ en al snel kwam ik op de website van opleidingscentrum Kersten terecht. Tijdens één van de modules (paramedische praktijk starten) leerde ik meteen hoe het komt dat Maddy haar website zo makkelijk te vinden is. Hier kreeg ik meteen tips en tricks om mijn eigen website te maken.
Hoewel ik van België ben en dus best wel een eindje moet rijden, heb ik nog geen seconde spijt gehad dat ik voor dit opleidingscentrum koos.
De cursussen worden meestal van 10u tot 16u gegeven wat voor mij ideale uren zijn.
De sfeer tijdens de cursussen is altijd heel los en ik vind jullie Nederlanders echt fijne en open mensen. De cursussen worden in kleinere groepen gegeven waardoor het makkelijk is om te volgen. Als er vragen zijn is er voldoende tijd om deze te stellen.
Wat voor mij nog een pluspunt is, is dat de cursussen heel praktijk gericht zijn.
Lunch is inbegrepen in de taverne om de hoek waardoor je je medestudenten tevens ook wat beter leert kennen. Ik heb er al enkele zeer fijne kennismakingen aan over gehouden.
Wat ik ook heel belangrijk vind is de aanwezigheid en bereikbaarheid. Maddy en Malika staan steeds klaar om je vragen te beantwoorden en dat is toch echt wel een pluspunt.
Kortom, kies voor dit opleidingscentrum, je zal er geen spijt van hebben!
Sofie

 

Wil je een leuke thuisstudie volgen, KLIK HIER

Wil je liever praktijklessen volgen KLIK HIER

Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten
Reactie plaatsen