Gezichtsbehandelingen & massages

Bekijk hieronder de modules

Video Aspect Ratio: 4:1

Gezichtsbehandelingen & massages

De huid verbeteren en een frisse uitstraling verzorgen?

Cosmetische bindweefselmassage

& cupping

Je ziet de huid gewoon verbeteren door een cosmetische bindweefselmassage!

Cosmetische bindweefselmassage: Door middel van speciale massagetechnieken, bindweefselmassage krijgt de huid een optimale doorbloeding. Er wordt door deze massage toe te passen nieuw collageen aangemaakt waardoor rimpels vervagen en de huidconditie verbeterd . Deze massage geeft het gezicht een verjongingskuur en de huid ziet er fris en stralend uit.

Cosmetische Cryo behandeling Gezicht, buik & cellulitis

Cosmetische Cryo behandeling werkt niet alleen goed tegen cellulitis maar geeft ook een wonderbaarlijk verjongend effect. Door het lichaam plaatselijk bloot te stellen aan extreme kou, krijgt de huid een hele goede doorbloeding en maakt het lichaam nieuwe collageen aan.  De behaalde resultaten zijn overweldigend!

Plaatselijke cryo-therapie is een goede aanvulling op de behandelmogelijkheden van het gezicht of bij de bestrijding van cellulitis.

Drukpunt massage gezicht

Een drukpuntmassage werkt als een facelift!

Door middel van speciale massagetechnieken vanuit de TCM worden de acupunten van het gezicht gemasseerd waardoor de doorstroming van energie van de meridianen optimaal wordt. Daarbij krijgt de huid een optimale doorbloeding.
Deze massage heeft een faceliftend effect en geeft het gezicht een verjongingskuur. De huid ziet er fris en stralend uit.

Gezichtsmassage & lymfedrainage

Leer een heerlijke reiniging van het gezicht geven en verzorg een zalige gezichtsmassage

Gezichtsmassage & lymfedrainage: Onze gezichtshuid is een kostbaar bezit. (H)erkenning en liefde ontstaan “op het eerste gezicht”. Maar je kunt ook “je gezicht verliezen”. Daarom is een gezond en fris gelaat voor iedereen belangrijk.