Thuisstudie Tarot

Leg de kaarten en ontdek!

online cursus tarot

Cursus Tarot kaarten leggen

Je Derde Oog, je Intuítie zal sterker en sterker worden en
je zult alle geheimen over werk,
familie, ziekte, geluk, exen en de liefde onthullen!

online cursus tarot

Wat je gaat ontdekken in deze thuisstudie:

 •   De geschiedenis van de tarot


 •   De betekenis van de Grote Arcana


 •   De betekenis van de Kleine Arcana


 •   Kaartbetekenissen van de Bekers, Staven, Pentakels en de Zwaarden.


 •   Horoscooplegging


 •   Liefdeslegging


 •   Het Keltisch Kruis


 •   Bonus: het E-book paranormaal ontwaken

Toegang tot ons ledenportaal online cursussen

Toegang tot ons ledenportaal!

Je ontvangt direct na inschrijving de inlogcodes om toegang te krijgen tot de online Thuisstudie Tarot kaarten.

Hier vind je het filmmateriaal en de syllabus

In het ledenportaal kun je contact leggen met andere cursisten.

online cursus tarot kaarten

Resultaten van deze cursus:

     •   Je beheerst de kennis van de betekenis van de kaarten.
     •   Je kunt je energetisch afstemmen op jouw cliënt.
     •   Je leert je kruinchakra open zetten waardoor je gemakkelijker kunt channelen.
     •   Je kunt advies geven aan jouw cliënten.
tarot leren leggen

  De geschiedenis van de Tarot begint in de 16e eeuw 

      De eigenlijke oorsprong van Tarot-kaarten is doordrenkt in mythe en mysterie. Een mythe suggereert dat vroege christenen verhaalkaarten gebruiken, die later de tarot werden, om het verhaal van Christus onder de neus van de Romeinen te verspreiden. Dit verhaal is echter onbetwist door wat we weten over de feitelijke geschiedenis van de tarot.

      Het Tarot dek bestaat uit 78 kaarten. De kaarten van de Major Arcana vertegenwoordigen meestal significante problemen in het leven van degene waarvoor je de kaarten leest. Ze zijn de kernbeginselen van het menselijk leven, zoals leven en dood, ethische dilemma’s, spiritualiteit en interactie met andere mensen. Het woord tarot is afgeleid van de Italiaanse woord tarocchi.
      Er zijn veel theorieën over de oorsprong ervan. Het kan afkomstig zijn van de naam van een Italiaanse rivier, de Taro. Of misschien is het van Arabische oorsprong, omdat speelkaarten ontstaan in het Midden-Oosten, in het jaar 1377 zijn overgebracht naar Europa.

       

      Speelkaarten, die in Egypte vanuit Egypte werden ingevoerd, bestonden uit vier pakken die vergelijkbaar zijn met de kaarten die we vandaag nog in de Tarot zien: kelken, zwaarden, wands (of staven) en pentakels. Al in 1227 werd de symbolische betekenis toegeschreven aan bepaalde kaarten, waarvan sommige namen zoals “De Zon” en “De Maan”, enzovoort.

Miranda

Hallo Maddy,   Ik heb onlangs de cursus gekocht en wil je complimenteren met de overzichtelijkheid. De cursus heeft mijn kennis in één dag een héél stuk verder gebracht waar ik voorheen nog wat onzeker in was. De rijen bij elkaar schuiven is nieuw voor mij en geeft me een veel betere kijk. Super bedankt!   Groetjes Miranda

Sabien de Zutter

Bedankt!!! Ik ben al begonnen met kaartleggen. Gemakkelijk is het niet, maar ik begrijp al iets meer van de legging van de kaarten. Links van je persoonkaart het verleden en rechts de toekomst…veel oefenen is de boodschap. Dank je wel!

Fred

De uitkomsten van mijn leggingen frappeerden mij. En al helemaal toen ik – eerst als spel – leggingen ging doen voor familieleden en kennissen. Hoe het werkt? Ik zal er wel nooit achter komen en niet alle verkregen informatie klopt ook, maar het gros wèl!

online cursus tarot

Thuisstudie Tarot kaarten


Direct starten met de thuisstudie tarot?

Bonus: het E-book paranormaal ontwaken

Nu voor €17,-


CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten door middel van een uitgebreide audit, onderzoekt of zij aan alle benodigde aspecten voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen.