Thuisstudie Mindfulness

Ken je het gevoel, dat het leven een sneltrein lijkt waar je eigenlijk wel uit zou willen…

Mindfulness

Ken je het gevoel, dat het leven een sneltrein lijkt waar je eigenlijk wel uit zou willen…. Je wil het wel , maar je hebt geen idee hoe… Misschien heb je vaker cliënten die in cirkels rondrennen en stressklachten hebben…. Het tempo van ons leven ligt hoog. Er kan veel, er mag ook veel , maar er moet vooral heel veel en ook nog snel. Alle eisen waar we aan moeten voldoen, van de buitenwereld maar vooral van onszelf… Onze gedachten malen maar door en maken ons soms helemaal gek en putten ons uit. Elke dag is voorbij voordat we het weten en lijkt altijd te weinig uren te bevatten voor wat we allemaal moeten…

Kleurentherapie

We noemen kleurentherapie ook wel een vibratietherapie, omdat er gebruik gemaakt wordt van de verschillende golflengtes van kleur ( dit wordt bij paragraaf “wetenschappelijk onderzoek” nader uitgelegd). Geluid, geur en gedachten zijn ook trillingen en daardoor zijn kleurtherapie, muziektherapie, aromatherapie en technieken als meditatie/visualisatie allemaal nauw met elkaar verbonden.

Meditatie

Wat is meditatie? Meditatie is het reizen naar het onderbewustzijn. In feite is meditatie een zelfhypnose waarmee je, door te visualiseren naar een andere plek kunt reizen in je geest zonder dat je lichaam op deze plaats is. Onze gedachten zijn een zeer krachtig werktuig en werken energetisch door, zelfs tot op celniveau.

Door te visualiseren komen dromen uit!

Gratis toegang tot ons ledenportaal!

Je ontvangt direct na inschrijving de inlogcodes om toegang te krijgen tot de online cursussen:

* Mindfulness & coachingtechnieken

* Meditaties

* Kleurentherapie

Mindfulness & coachingtechnieken

Wil je na deze thuisstudie aan de drie-daagse cursus Mindfulness & coachingtechnieken meedoen?

Dan ontvang je van ons gewoon het bedrag van deze thuisstudie terug!

Wat ontvang je bij deze thuisstudie Mindfulness?

E-book Mindfulness

Mindful worden, een bodyscan doen en heerlijk ontspannen. Lees in deze boeiende cursus hoe jij mensen kunt coachen mindful te worden.


E-book Kleurentherapie

Kleuren zijn belangrijk in ons leven, maar wat veel mensen niet weten is dat kleuren heel veel zeggen over ons karakter. Welke kleur vind je mooi en aan welke kleuren heb je een hekel?

Meditaties

Meditaties brengen ons dieper in ons bewustzijn.
Je ontvangt 3 meditaties die online te volgen zijn, maar leert ook hoe je meditaties kunt leiden voor groepen. 

Thuisstudie Mindfulness

Inclusief de bonussen: Kleurentherapie & Meditaties

€97,-


CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten door middel van een uitgebreide audit, onderzoekt of zij aan alle benodigde aspecten voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen.
arrow_drop_up arrow_drop_down